Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.10.2020 09:24:03
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.08.2020 14:05:35
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.26.08.2020 14:05:29
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.08.2020 14:10:04
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги одлуки од собрание26.06.2020 14:15:19
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги одлуки од собрание26.06.2020 14:15:19
Фабрика Карпош АД СкопјеРаспределба на добивка26.06.2020 14:15:19
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги одлуки од собрание26.06.2020 14:15:19
Фабрика Карпош АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции26.06.2020 14:15:19
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги одлуки од собрание26.06.2020 14:15:19
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.06.2020 14:46:53
Фабрика Карпош АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи17.06.2020 14:41:44
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2020 14:06:44
Фабрика Карпош АД СкопјеЈавен повик за собрание22.05.2020 14:11:50
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 14:05:24
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 09:04:46
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:04:42