Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:10:25
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги одлуки од собрание20.05.2019 14:25:25
Нова стоковна куќа АД СтрумицаЗделка со заинтересирана страна20.05.2019 14:25:20
Нова стоковна куќа АД СтрумицаГолема зделка20.05.2019 14:25:15
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги одлуки од собрание17.05.2019 15:56:23
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции17.05.2019 15:56:17
Нова стоковна куќа АД СтрумицаГолема зделка17.05.2019 15:55:48
Нова стоковна куќа АД СтрумицаЗделка со заинтересирана страна17.05.2019 15:55:25
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:10:01
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации09.05.2019 15:15:49
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации18.04.2019 08:38:45
Нова стоковна куќа АД СтрумицаРевидирани финансиски извештаи17.04.2019 14:20:35
Нова стоковна куќа АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.04.2019 14:20:30
Нова стоковна куќа АД СтрумицаЈавен повик за собрание15.04.2019 14:10:59