Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Полог АД ТетовоДруги одлуки од собрание07.09.2020 14:10:57
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери14.08.2020 08:24:02
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.08.2020 14:04:21
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание10.08.2020 14:04:16
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации07.08.2020 08:31:15
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.07.08.2020 08:31:13
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.07.08.2020 08:31:10
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна21.07.2020 14:23:03
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна21.07.2020 14:23:00
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна21.07.2020 14:22:57
Жито Полог АД ТетовоДруги одлуки од собрание21.07.2020 14:20:01
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации09.07.2020 14:34:07
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации01.07.2020 14:37:25
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.06.2020 14:10:50
Жито Полог АД ТетовоРевидирани финансиски извештаи22.06.2020 14:22:23
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.06.2020 14:22:14
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.06.2020 14:09:50
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание22.06.2020 14:09:48
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации05.05.2020 09:09:00
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2020 09:08:55
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2020 09:08:52
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации30.03.2020 14:10:20
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.30.03.2020 14:10:20