Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ЖАС АД СкопјеДруги одлуки од собрание20.05.2022 14:03:19
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.05.2022 09:11:03
ЖАС АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи20.05.2022 09:10:46
ЖАС АД СкопјеДруги одлуки од собрание20.05.2022 09:07:46
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.04.2022 14:08:01
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.04.2022 14:07:47
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.04.2022 15:52:28
ЖАС АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.04.2022 15:43:09
ЖАС АД СкопјеЈавен повик за собрание18.04.2022 15:43:05
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.02.2022 14:10:50
ЖАС АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.24.02.2022 14:10:50
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2022 14:10:22