Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации31.08.2020 15:43:02
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.08.2020 15:42:57
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги одлуки од собрание30.06.2020 14:10:37
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаРевидирани финансиски извештаи30.06.2020 14:10:37
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги одлуки од собрание30.06.2020 14:10:37
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.05.2020 14:06:41
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаЈавен повик за собрание28.05.2020 14:06:36
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 14:10:24
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:10:23