Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Интерпромет АД ТетовоОткуп/продажба на сопствени акции13.10.2020 14:10:14
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.10.2020 14:10:14
Интерпромет АД ТетовоДруги одлуки од собрание30.09.2020 14:15:27
Интерпромет АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.08.2020 14:45:17
Интерпромет АД ТетовоЈавен повик за собрание26.08.2020 14:05:45
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации28.07.2020 14:10:46
Интерпромет АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.28.07.2020 14:10:46
Интерпромет АД ТетовоДруги одлуки од собрание02.07.2020 09:04:39
Интерпромет АД ТетовоЈавен повик за собрание09.06.2020 08:39:10
Интерпромет АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери08.06.2020 15:46:04
Интерпромет АД ТетовоРевидирани финансиски извештаи03.06.2020 14:10:37
Интерпромет АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.06.2020 14:14:30
Интерпромет АД ТетовоЈавен повик за собрание02.06.2020 09:32:47
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации29.04.2020 13:10:14
Интерпромет АД ТетовоОткуп/продажба на сопствени акции27.04.2020 13:19:56
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2020 13:19:47