Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации01.09.2022 14:00:35
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации28.07.2022 09:36:44
Кристал 1923 АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.28.07.2022 09:36:36
Кристал 1923 АД ВелесДруги одлуки од собрание20.07.2022 14:00:19
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации20.07.2022 14:00:17
Кристал 1923 АД ВелесДруги одлуки од собрание31.05.2022 14:30:16
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.05.2022 14:06:30
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.05.2022 14:05:30
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации03.05.2022 14:03:18
Кристал 1923 АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2022 14:03:05
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.05.2022 09:11:47
Кристал 1923 АД ВелесЈавен повик за собрание03.05.2022 09:11:41