Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.06.2020 14:59:13
ОКТА АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи02.06.2020 16:00:29
ОКТА АД СкопјеДруги одлуки од собрание02.06.2020 15:59:48
ОКТА АД СкопјеРаспределба на добивка02.06.2020 15:59:45
ОКТА АД СкопјеДивиденден Календар02.06.2020 15:59:40
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 09:46:14
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:46:11
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери14.05.2020 14:17:06
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.05.2020 09:58:15
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.05.2020 09:55:49
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание04.05.2020 09:51:46
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.03.2020 15:49:51
ОКТА АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.02.03.2020 15:49:47