Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации22.08.2023 14:12:02
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации18.08.2023 14:39:21
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации01.08.2023 14:10:43
Жито Караорман АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.28.07.2023 14:44:33
Жито Караорман АД КичевоДруги одлуки од собрание17.07.2023 15:10:56
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации14.07.2023 14:05:19
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации14.07.2023 14:05:19
Жито Караорман АД КичевоИзмени во органи на управување10.07.2023 14:52:18
Жито Караорман АД КичевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.07.2023 14:33:51
Жито Караорман АД КичевоРевидирани финансиски извештаи15.06.2023 14:11:29
Жито Караорман АД КичевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.06.2023 14:11:29
Жито Караорман АД КичевоЈавен повик за собрание15.06.2023 14:10:29
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации13.06.2023 08:36:52
Жито Караорман АД КичевоЈавен повик за собрание05.06.2023 14:10:29
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 14:55:17
Жито Караорман АД КичевоРевидирани финансиски извештаи26.05.2023 14:10:54
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 14:15:25
Жито Караорман АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2023 14:16:46
Жито Караорман АД КичевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:14:46
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:14:46
Жито Караорман АД КичевоЈавен повик за собрание28.04.2023 14:14:46