Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации25.04.2024 14:12:23
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2024 14:11:23
Димко Митрев АД ВелесДруги одлуки од собрание18.04.2024 14:05:15
Димко Митрев АД ВелесРевидирани финансиски извештаи18.04.2024 14:05:15
Димко Митрев АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.03.2024 15:44:23
Димко Митрев АД ВелесЈавен повик за собрание18.03.2024 15:44:18
Димко Митрев АД ВелесИзмени во органи на управување26.02.2024 15:46:25
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации26.02.2024 15:06:11
Димко Митрев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2024 15:05:34
Димко Митрев АД ВелесДруги одлуки од собрание25.01.2024 14:36:31
Димко Митрев АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.01.2024 15:05:24
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации12.01.2024 09:18:47
Димко Митрев АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.12.2023 09:52:51
Димко Митрев АД ВелесЈавен повик за собрание21.12.2023 09:52:49