Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување27.09.2018 15:44:27
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување12.09.2018 09:56:55
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.08.2018 14:06:21
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2018 14:05:55
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување09.08.2018 15:26:47
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување01.08.2018 15:26:08
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување06.06.2018 09:40:00
Жито Лукс АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи17.05.2018 15:11:02
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2018 15:29:00
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2018 15:27:46
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување10.05.2018 09:43:05
Жито Лукс АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции10.05.2018 09:43:02
Жито Лукс АД СкопјеДруги одлуки од собрание10.05.2018 09:42:44
Жито Лукс АД СкопјеРаспределба на добивка10.05.2018 09:42:40
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.05.2018 15:35:24
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување30.04.2018 13:48:23