Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ЗК Пелагонија АД БитолаИзмени во органи на управување07.04.2021 14:24:33
ЗК Пелагонија АД БитолаИзмени во органи на управување06.04.2021 14:09:28
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.04.2021 15:33:15
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.04.2021 14:10:08
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 14:10:08
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.03.2021 14:12:06
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.03.2021 14:54:08
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:54:04
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.03.2021 14:06:19
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2021 08:48:53
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание03.03.2021 08:48:50
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации24.02.2021 14:42:48
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации18.02.2021 14:50:55
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации18.02.2021 14:49:42
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги одлуки од собрание09.02.2021 08:38:49
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации29.01.2021 14:45:53
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.01.2021 08:53:06
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание29.01.2021 08:52:59
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.01.2021 08:21:33
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.01.2021 08:06:26
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание21.01.2021 08:06:21
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.01.2021 15:38:32
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.01.2021 08:17:51
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации14.01.2021 14:43:40
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери08.01.2021 15:42:35
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание08.01.2021 15:42:32
ЗК Пелагонија АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции27.11.2020 09:20:46
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации13.11.2020 14:34:53
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.11.2020 14:34:50
ЗК Пелагонија АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции12.11.2020 14:10:10
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации02.11.2020 09:34:23
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 09:34:20
ЗК Пелагонија АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции28.10.2020 14:10:26
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги одлуки од собрание19.10.2020 14:10:50
ЗК Пелагонија АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции14.10.2020 14:10:57