Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.03.2020 14:10:45
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.24.03.2020 14:10:45
Интернешнел Хотелс АД СкопјеГолема зделка05.03.2020 14:08:58
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги одлуки од собрание05.03.2020 14:08:52
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.03.2020 08:53:56
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.02.2020 14:18:47
Интернешнел Хотелс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.02.2020 14:18:36
Интернешнел Хотелс АД СкопјеЈавен повик за собрание03.02.2020 14:18:32
Интернешнел Хотелс АД СкопјеГолема зделка25.12.2019 14:28:40
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги одлуки од собрание24.12.2019 14:10:43
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.11.2019 14:31:54
Интернешнел Хотелс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.11.2019 14:31:50
Интернешнел Хотелс АД СкопјеЈавен повик за собрание22.11.2019 14:31:45
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.20.11.2019 14:11:27
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.11.2019 14:10:28
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.15.11.2019 14:10:28