Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2020 09:52:48
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.03.2020 14:11:54
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.03.2020 15:31:34
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.02.2020 15:46:00
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание28.02.2020 15:45:58
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2020 14:14:51
Охридска Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.28.02.2020 14:14:46
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2020 09:30:10
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.02.2020 15:04:35
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание17.02.2020 15:04:30
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување29.01.2020 15:49:20
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување27.01.2020 15:48:22
Охридска Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание29.11.2019 15:58:18
Охридска Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание29.11.2019 15:56:36
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување29.11.2019 15:53:26
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување07.11.2019 14:10:35
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации04.11.2019 14:00:52
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.10.2019 14:10:13
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание29.10.2019 14:10:10
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.10.2019 14:18:02
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.10.2019 09:09:37
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.25.10.2019 09:09:30
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.10.2019 09:25:53
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.10.2019 15:47:36
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание07.10.2019 15:47:32
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.10.2019 14:08:40