Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации23.05.2022 09:06:00
Силекс АД КратовоРевидирани финансиски извештаи18.05.2022 09:23:26
Силекс АД КратовоРевидирани финансиски извештаи18.05.2022 09:23:10
Силекс АД КратовоРаспределба на добивка18.05.2022 09:12:14
Силекс АД КратовоДруги одлуки од собрание18.05.2022 09:12:09
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2022 14:07:29
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2022 14:06:37
Силекс АД КратовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.04.2022 14:04:28
Силекс АД КратовоЈавен повик за собрание15.04.2022 14:04:15
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации28.03.2022 14:29:24
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.28.03.2022 14:29:20
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации25.02.2022 14:10:04
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.02.2022 14:10:04
Силекс АД КратовоИзмени во органи на управување27.01.2022 14:10:45
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации21.01.2022 14:10:27