Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.10.2021 14:30:30
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.22.10.2021 14:30:30
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.07.2021 14:16:53
Факом АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.26.07.2021 14:16:48
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.05.2021 15:48:06
Факом АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи25.05.2021 15:48:02
Факом АД СкопјеДруги одлуки од собрание25.05.2021 15:47:51
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2021 15:42:42
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2021 15:42:36
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.04.2021 14:58:48
Факом АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи26.04.2021 14:58:23
Факом АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2021 14:57:46
Факом АД СкопјеЈавен повик за собрание26.04.2021 14:57:07