Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.08.2019 15:00:22
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:00:22
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.08.2019 15:00:22
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:00:22
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации11.06.2019 15:55:28
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2019 14:30:05
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.05.2019 14:26:18
Фершпед АД СкопјеИзмени во органи на управување29.05.2019 15:30:30
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.05.2019 15:30:18
Фершпед АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи17.05.2019 15:30:18
Фершпед АД СкопјеДруги одлуки од собрание17.05.2019 15:30:18
Фершпед АД СкопјеИзмени во органи на управување17.05.2019 15:30:18
Фершпед АД СкопјеДивиденден Календар17.05.2019 15:30:18
Фершпед АД СкопјеРаспределба на добивка17.05.2019 15:30:18
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2019 15:30:59
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:30:59
Фершпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2019 15:00:22
Фершпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.04.2019 09:45:28
Фершпед АД СкопјеЈавен повик за собрание17.04.2019 09:45:28
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.04.2019 14:19:34
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.04.2019 14:19:34
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2019 14:19:34