Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации14.05.2019 09:15:17
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 09:15:17
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување13.05.2019 14:30:01
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации10.05.2019 14:54:17
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации10.05.2019 14:54:14
Хотели-Метропол АД ОхридРевидирани финансиски извештаи10.05.2019 14:36:33
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување10.05.2019 14:36:09
Хотели-Метропол АД ОхридДруги одлуки од собрание10.05.2019 14:36:04
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции10.05.2019 14:36:00
Хотели-Метропол АД ОхридРаспределба на добивка10.05.2019 14:35:44
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2019 09:00:40
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.04.2019 09:00:27
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.04.2019 08:39:19
Хотели-Метропол АД ОхридЈавен повик за собрание09.04.2019 08:39:15
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации14.03.2019 14:15:01
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации14.03.2019 14:15:01
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.14.03.2019 14:15:01
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции05.03.2019 14:21:09
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации26.02.2019 09:45:00