Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.07.2019 14:54:21
ТТК Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 14:54:14
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.07.2019 14:16:28
ТТК Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание04.07.2019 09:45:06
ТТК Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание03.07.2019 14:31:08
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.06.2019 14:58:13
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери31.05.2019 15:12:36
ТТК Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание31.05.2019 15:12:32
ТТК Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.05.2019 08:44:38
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2019 09:37:10
ТТК Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:36:53
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.05.2019 15:34:50
ТТК Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание03.05.2019 15:34:45
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2019 14:25:17
ТТК Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание25.04.2019 14:25:13
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.04.2019 15:15:46
ТТК Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание05.04.2019 15:15:46
ТТК Банка АД СкопјеДивиденден Календар05.04.2019 15:15:46
ТТК Банка АД СкопјеРаспределба на добивка05.04.2019 15:15:46
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.03.2019 14:15:31
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.03.2019 14:19:58
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување06.03.2019 14:58:43
ТТК Банка АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи01.03.2019 15:12:45
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери01.03.2019 15:05:00
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери01.03.2019 15:05:00
ТТК Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание01.03.2019 15:05:00
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2019 14:40:00
ТТК Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.28.02.2019 14:40:00