Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.07.2020 09:40:44
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.07.2020 09:15:58
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.07.2020 15:18:20
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување28.05.2020 14:05:53
Уготур АД СкопјеГолема зделка28.05.2020 08:30:47
Уготур АД СкопјеРаспределба на добивка28.05.2020 08:30:47
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување28.05.2020 08:30:47
Уготур АД СкопјеДруги одлуки од собрание28.05.2020 08:30:47
Уготур АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи28.05.2020 08:30:47
Уготур АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери19.05.2020 14:10:16
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 14:27:00
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.05.2020 14:19:01
Уготур АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:18:58
Уготур АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи27.04.2020 09:15:20
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување27.04.2020 09:15:20
Уготур АД СкопјеЈавен повик за собрание27.04.2020 09:15:20
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.02.2020 14:26:33
Уготур АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.27.02.2020 14:26:32