Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фруктал Мак АД СкопјеДруги одлуки од собрание02.12.2019 15:38:43
Фруктал Мак АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.11.2019 14:39:50
Фруктал Мак АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери31.10.2019 15:55:38
Фруктал Мак АД СкопјеЈавен повик за собрание29.10.2019 09:49:04
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации16.10.2019 14:14:48
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.10.2019 14:14:44
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.09.2019 09:19:10
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.07.2019 09:42:30
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 09:42:26
Фруктал Мак АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи02.07.2019 15:39:52
Фруктал Мак АД СкопјеДруги одлуки од собрание01.07.2019 08:21:07
Фруктал Мак АД СкопјеДруги одлуки од собрание28.06.2019 14:10:21