Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Пелистерка АД СкопјеИзмени во органи на управување30.12.2021 09:48:02
Пелистерка АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.12.2021 09:44:29
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.11.2021 14:25:23
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.11.2021 14:21:31
Пелистерка АД СкопјеЈавен повик за собрание26.11.2021 14:15:57
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.01.11.2021 09:46:20
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2021 14:10:13
Пелистерка АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи02.09.2021 14:12:04
Пелистерка АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи02.09.2021 10:01:21
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.09.2021 09:56:03
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.09.2021 09:51:18
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.09.2021 09:45:59
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.09.2021 09:44:15
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.09.2021 09:44:12
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:13:07
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:13:04
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:13:01
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:12:58
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:12:54
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:12:44
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.08.2021 14:12:41
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.07.2021 14:28:53
Пелистерка АД СкопјеЈавен повик за собрание29.07.2021 14:07:11
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации21.07.2021 14:10:01
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.07.2021 14:10:01