Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Попова кула АД Демир КапијаПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.07.2020 14:10:45
Попова кула АД Демир КапијаПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.07.2020 09:29:07
Попова кула АД Демир КапијаРевидирани финансиски извештаи09.07.2020 09:29:04
Попова кула АД Демир КапијаЈавен повик за собрание09.07.2020 09:29:01
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 14:20:25
Попова кула АД Демир КапијаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:20:24
Попова кула АД Демир КапијаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2020 14:10:57
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации13.03.2020 14:10:38
Попова кула АД Демир КапијаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.28.02.2020 14:20:36