Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги ценовно чувствителни информации16.10.2020 14:24:02
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.10.2020 14:23:58
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги ценовно чувствителни информации17.08.2020 14:10:32
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.17.08.2020 14:10:32
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарРевидирани финансиски извештаи29.06.2020 14:10:32
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги одлуки од собрание25.06.2020 14:08:38
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги одлуки од собрание25.06.2020 14:08:33
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарРаспределба на добивка25.06.2020 14:08:29
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2020 15:21:33
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2020 15:21:28
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарЈавен повик за собрание22.05.2020 15:21:25
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги ценовно чувствителни информации14.05.2020 14:11:17
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:11:17