Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.05.2024 09:02:18
ОИЛКО КДА СкопјеРевидирани финансиски извештаи20.05.2024 09:02:12
ОИЛКО КДА СкопјеИзмени во органи на управување20.05.2024 09:02:03
ОИЛКО КДА СкопјеДруги одлуки од собрание20.05.2024 09:00:50
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции20.05.2024 09:00:40
ОИЛКО КДА СкопјеЗделка со заинтересирана страна20.05.2024 09:00:12
ОИЛКО КДА СкопјеДивиденден Календар20.05.2024 08:59:38
ОИЛКО КДА СкопјеРаспределба на добивка20.05.2024 08:59:19
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации09.05.2024 08:50:57
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2024 14:05:22
ОИЛКО КДА СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.04.2024 14:39:58
ОИЛКО КДА СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.04.2024 09:15:41
ОИЛКО КДА СкопјеЈавен повик за собрание15.04.2024 09:14:45
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации09.04.2024 09:03:18
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2024 08:37:55
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.03.2024 09:14:31
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.03.2024 09:52:27
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации06.03.2024 09:21:46
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.29.02.2024 14:18:54
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.02.2024 14:18:54
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.02.2024 08:45:51
ОИЛКО КДА СкопјеЗделка со заинтересирана страна22.01.2024 14:10:30
ОИЛКО КДА СкопјеЗделка со заинтересирана страна22.01.2024 09:50:20