Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ГТЦ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.05.2023 09:55:25
ГТЦ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.05.2023 09:47:31
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание25.05.2023 09:22:16
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.05.2023 14:16:23
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 14:17:46
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.04.2023 14:17:17
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2023 15:32:16
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.04.2023 15:19:30
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2023 15:18:14
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание30.03.2023 14:11:54
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.03.2023 14:56:27
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.22.03.2023 14:56:21
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 09:17:30
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 14:11:51
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание20.01.2023 08:58:07
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.01.2023 14:10:31