Измени во органи на управување
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување28.09.2023 08:45:24
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување26.09.2023 09:15:14
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување22.09.2023 15:30:47
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување31.08.2023 14:25:37
Макстил АД СкопјеИзмени во органи на управување31.08.2023 14:10:44
Фершпед АД СкопјеИзмени во органи на управување04.08.2023 15:30:12
Централна кооперативна банка АД СкопјеИзмени во органи на управување25.07.2023 14:55:35
ОКТА АД СкопјеИзмени во органи на управување21.07.2023 15:55:29
ДС Смитх АД СкопјеИзмени во органи на управување20.07.2023 14:00:38
Нова стоковна куќа АД СтрумицаИзмени во органи на управување18.07.2023 14:11:38
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување18.07.2023 09:48:02
Жито Караорман АД КичевоИзмени во органи на управување10.07.2023 14:52:18
Македонија осигурување АД СкопјеИзмени во органи на управување04.07.2023 09:30:28
Интерпромет АД ТетовоИзмени во органи на управување23.06.2023 14:19:36
Макпетрол АД СкопјеИзмени во органи на управување20.06.2023 08:44:16
ВВ Тиквеш АД КавадарциИзмени во органи на управување14.06.2023 14:12:55
Тутунски комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување13.06.2023 14:13:27
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување12.06.2023 09:01:41
Реплек АД СкопјеИзмени во органи на управување12.06.2023 08:38:56
Тутунски комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување09.06.2023 14:10:51
ВВ Тиквеш АД КавадарциИзмени во органи на управување07.06.2023 15:27:01
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување07.06.2023 09:11:33
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеИзмени во органи на управување07.06.2023 08:36:09
РЖ Економика АД СкопјеИзмени во органи на управување06.06.2023 14:10:40
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување06.06.2023 08:34:03
Фершпед АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 15:00:18
Аутомакедонија АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 14:06:17
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 09:54:54
Аутомакедонија АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 09:54:27
Макпетрол АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 09:08:09
Тутунски комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување31.05.2023 08:57:41
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување29.05.2023 15:30:20
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување26.05.2023 15:00:55
Нова стоковна куќа АД СтрумицаИзмени во органи на управување22.05.2023 15:55:58
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување19.05.2023 14:09:49
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување18.05.2023 14:08:19
БИМ АД Свети НиколеИзмени во органи на управување17.05.2023 14:10:47
БИМ АД Свети НиколеИзмени во органи на управување16.05.2023 09:25:16
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување05.05.2023 14:05:25
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување04.05.2023 14:47:17
Македонијатурист АД СкопјеИзмени во органи на управување27.04.2023 09:46:54
УНИ Банка АД Скопје Измени во органи на управување20.04.2023 14:25:24
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување20.04.2023 14:13:04
Македонијатурист АД СкопјеИзмени во органи на управување19.04.2023 15:50:12
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување18.04.2023 08:55:48
Алкалоид АД СкопјеИзмени во органи на управување11.04.2023 09:00:46
Реплек АД СкопјеИзмени во органи на управување10.04.2023 15:26:25
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување10.04.2023 09:17:18
Алкалоид АД СкопјеИзмени во органи на управување03.04.2023 14:30:20
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување31.03.2023 15:15:04
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување31.03.2023 14:13:03