Откуп/продажба на сопствени акции
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции17.07.2018 08:05:39
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции09.07.2018 15:33:39
БИМ АД Свети НиколеОткуп/продажба на сопствени акции05.07.2018 13:15:05
Жито Полог АД ТетовоОткуп/продажба на сопствени акции26.06.2018 13:53:37
Пекабеско АД Кадино, ИлинденОткуп/продажба на сопствени акции25.06.2018 09:44:24
ЗК Пелагонија АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции19.06.2018 08:53:50
Витаминка АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции13.06.2018 08:35:05
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции11.06.2018 15:47:49
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции11.06.2018 14:44:43
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции11.06.2018 08:39:03
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции04.06.2018 08:22:45
Неметали Огражден АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции01.06.2018 09:46:15
Фабрика Карпош АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции31.05.2018 09:20:29
Фершпед АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции30.05.2018 15:30:00
Фустеларко Борец АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции30.05.2018 08:40:14
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции15.05.2018 15:30:18
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции15.05.2018 14:15:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.05.2018 14:14:11
Жито Лукс АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции10.05.2018 09:43:02
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции24.04.2018 14:01:57
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.04.2018 14:20:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.04.2018 14:16:07
Алкалоид АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.04.2018 14:30:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.04.2018 14:15:00
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции23.03.2018 14:31:49
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.03.2018 14:30:17
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции08.03.2018 14:15:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции05.03.2018 14:22:39
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.03.2018 14:15:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции23.02.2018 14:21:15
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции22.02.2018 14:19:45
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции19.02.2018 14:38:11
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.02.2018 14:24:44
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции16.02.2018 13:16:17
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.02.2018 14:37:07
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции30.01.2018 15:03:26