Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.06.2020 08:17:53
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.01.06.2020 14:09:53
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.05.2020 15:55:51
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.05.2020 15:42:34
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.05.2020 14:34:50
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.05.2020 14:34:43
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.05.2020 15:45:01
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.05.2020 14:00:55
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.05.2020 14:12:43
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.22.05.2020 14:11:00
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.19.05.2020 14:10:16
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.19.05.2020 08:58:30
Макошпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.18.05.2020 15:19:00
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.18.05.2020 14:09:27
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:52:24
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:48:35
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:46:55
Сковин АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:30:25
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:30:25
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:27:31
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 15:00:03
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:58:20
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:36:59
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:25:24
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:20:25
Европа АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:20:25
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:20:25
Попова кула АД Демир КапијаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:20:24
Кланица со ладилник АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:19:14
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:15:24
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:15:24
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:15:24
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:14:24
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:13:24
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:12:24
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:11:24
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:11:24
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:11:24
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:10:24
Макстил АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:10:24
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:10:23
Прилепска пиварница АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:05:24
ТТК Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:05:24
Макошпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:54:16
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:46:11
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:30:31
УНИ Банка АД Скопје Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:25:04
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:04:42
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:00:19
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:00:19
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:00:19
Либерти АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 16:08:25
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 15:31:10
Централна кооперативна банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:45:17
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:15:17
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:15:17
Трудбеник АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:13:17
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:13:17
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:12:17
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:12:17
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:11:17
Агромеханика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:10:17
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 14:10:17
Кристал 1923 АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 09:51:11
Македонски Телеком АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 09:36:31
РЖ Институт АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 09:08:15
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 15:48:37
Витаминка АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 15:30:37
Уготур АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:18:58
Славеј АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:14:44
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:13:23
Стопанска банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:10:52
Грозд АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:10:44
Струмичко поле АД с. ВасилевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:10:35
Македонијатурист АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 14:10:35
ДС Смитх АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 09:48:25
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 09:46:37
Скопски Пазар АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 09:45:31
Стопанска банка АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 08:50:17
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2020 08:45:30
Макотекс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2020 15:18:03
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2020 14:10:45
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2020 09:29:24
Тајмиште АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2020 08:06:50
Сигурносно стакло АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2020 15:33:49
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2020 14:10:06
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2020 09:55:31
Ветекс АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2020 08:54:43
Ветекс АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2020 08:30:00
Жито Караорман АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2020 15:20:42
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2020 14:55:13
Осигурување Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2020 09:37:28
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2020 08:55:16
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2020 08:55:12
БИМ АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.07.05.2020 15:34:45
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.07.05.2020 14:16:02
Мода АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.07.05.2020 14:10:53
РЖ Техничка контрола АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.07.05.2020 09:45:36
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.06.05.2020 14:23:56
Технокомерц АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.06.05.2020 14:23:46
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2020 15:54:13
Стокопромет АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2020 14:58:57
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2020 09:08:55
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2020 09:08:52
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16
Карбо Нова АД Крива ПаланкаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 09:50:46
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 09:48:04
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2020 13:30:25
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2020 13:30:25
РЖ Економика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2020 09:50:52
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.04.2020 15:06:45
Фустеларко Борец АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2020 13:11:00
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2020 09:32:23
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2020 13:19:47
Агроплод АД РесенНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2020 08:52:26
Комерцијална Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2020 14:11:39