Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.17.11.2020 14:10:01
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.11.2020 15:38:01
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.11.2020 14:40:23
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.11.2020 14:34:31
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.11.2020 09:15:31
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.11.2020 08:20:22
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.11.2020 15:30:26
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.11.2020 14:34:50
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.11.2020 14:11:49
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.11.11.2020 14:13:54
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.10.11.2020 14:10:15
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.06.11.2020 15:32:55
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.06.11.2020 14:19:23
Трудбеник АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.04.11.2020 14:10:46
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.04.11.2020 14:10:46
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.04.11.2020 14:10:46
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.03.11.2020 15:08:58
Славеј АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.03.11.2020 14:09:43
Карбо Нова АД Крива ПаланкаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.03.11.2020 14:05:54
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.03.11.2020 14:05:47
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.03.11.2020 08:44:10
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.03.11.2020 08:44:07
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 16:06:54
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 15:45:20
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 15:19:37
Макошпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 15:11:24
Макошпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 15:10:48
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 15:10:11
Македонијатурист АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:48:20
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:48:14
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:39:51
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:30:21
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:29:52
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:29:15
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:12:55
УНИ Банка АД Скопје Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:12:43
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:12:33
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:10:19
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:10:19
Прилепска пиварница АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:10:19
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 14:10:19
Македонски Телеком АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 09:57:00
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 09:34:20
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 09:33:58
Стопанска банка АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 09:05:14
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 08:36:34
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:55:26
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:51:07
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:50:49
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:47:21
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:47:13
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:45:49
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:37:44
Сковин АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 15:30:48
Централна кооперативна банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:17:19
Агроплод АД РесенНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:10:47
Уготур АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:10:47
БИМ АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:10:47
Попова кула АД Демир КапијаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:10:47
Осигурување Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:10:47
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:10:47
Европа АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 14:06:51
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 09:46:09
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 09:00:40
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 09:00:40
ТТК Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 09:00:40
Витаминка АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 08:46:03
РЖ Институт АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2020 08:05:39
Комерцијална Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 15:25:51
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 15:24:50
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 15:15:17
Стопанска банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 15:03:47
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 15:02:53
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 15:02:50
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:16:02
Макотекс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:15:29
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:15:23
Стокопромет АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:12:36
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:12:11
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:11:48
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:11:45
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:10:50
Струмичко поле АД с. ВасилевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 14:10:50
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 09:25:58
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 09:21:20
Кристал 1923 АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 09:01:37
Мода АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 09:01:34
Грозд АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 08:12:56
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 15:15:27
Скопски Пазар АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 14:10:26
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 14:10:26
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 14:10:26
РЖ Техничка контрола АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 14:10:26
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 14:10:26
Макпромет АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 09:51:19
Макпромет АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 09:51:15
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 09:20:41
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 09:06:33
ДС Смитх АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.28.10.2020 08:37:39
Сигурносно стакло АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 15:00:47
Жито Караорман АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 15:00:47
Фустеларко Борец АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 14:45:47
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 14:13:44
Либерти АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 14:10:47
РЖ Економика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 14:10:47
Макстил АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 14:10:47
Тајмиште АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 09:48:39
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 09:14:28
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 08:37:12
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 08:36:47
Ветекс АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.27.10.2020 08:24:29
Агромеханика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 15:16:33
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 14:15:08
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 14:14:50
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 14:10:08
Технокомерц АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 14:10:08
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 14:05:06
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2020 14:05:06
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.22.10.2020 08:20:54
Кланица со ладилник АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.21.10.2020 14:14:05
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.21.10.2020 14:10:22
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.16.10.2020 14:23:58
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.10.2020 14:10:14