Стекнување или отуѓување на над 5% од средствата
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Мермерен комбинат АД ПрилепСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата30.08.2019 14:05:21
Тајмиште АД КичевоСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата28.05.2019 09:28:48